Diensten

Beton ciré

Beton ciré is tegenwoordig helemaal in. Wilt u geen of nauwelijks tegels in uw badkamer, wc of keuken? Dan raden wij u aan om voor beton ciré te kiezen. Beton ciré wordt in minimaal 2 lagen aangebracht als de ondergrond daar goed voor is. Tevens wordt dit afgewerkt met een tweecomponenten lak. Beton ciré wordt voornamelijk in natte ruimtes gebruikt.Latexspuiten van het stucwerk

Heeft u geen zin om na ons een schilder te zoeken? Dan heeft u de mogelijkheid het door ons gelijk te laten spuiten/rollen.

Raapwerk

Raapwerk dat houdt in dat uw wanden zodanig slecht zijn dat wij minimaal 1 cm dik moeten smeren. Dat is voor ons natuurlijk geen probleem.

Sausklaar


Met sausklaar kiest u voor een strakke en ruime uitstraling wat u nog wel moet laten schilderen of latexspuiten.

Schuurwerk

Schuurwerk is een stucwerk wat nog zelden voorkomt. Wat bekend staat aan de halve maantjes. Het komt ook vaak voor in vochtige ruimtes omdat het goed bestemd is tegen vocht.

Sierlijsten + ornamenten

Sierlijsten zijn mooie eye-catchers van uw huis. Het is netjes gestukadoord met een mooie sierlijst, ornament of platte plint maakt het uw ruimte helemaal af.

Sierpleister

Voor een sierpleister heeft u een (vlakke) ondergrond nodig. Daarmee heeft u gelijk de afwerklaag die niet meer geschilderd hoeft te worden. Er zijn sierpleisters in allerlei soorten.

1 mm korrel, 1,2 mm korrel, 1,5 mm korrel, Granol